-

Verantwoord shoppen met 10% korting bij Babongo

September 29, 2011 by  
Filed under blog, eco-fashion, lifestyle

LinkedInTwitterFacebookEmailPinterestNUjij

babongo lifestyle webshopGreen lifestyle webshop Babongo biedt een origineel assortiment aan prachtige producten die het leven mooi maken.

In meerdere opzichten: mooi, omdat het fijn is om door prachtige spullen te worden omringd en mooi, omdat de producten gemaakt zijn met respect voor mens en natuur. Dubbelop dus.

De exotische naam Babongo is geleend van een inheemse stam van Gabon. Het leven van de Babongo wordt gekenmerkt door rituele dans, zang en ceremoniën. Zij leven van de natuur.

Nicole Blaak, oprichtster van Babongo, reislustig natuurliefhebber en creatief optimist, draagt een duidelijke boodschap uit: wij zijn verantwoordelijk voor de zorg voor onze aarde. Willen we van haar blijven genieten dan is het aan ons om die verantwoordelijkheid te nemen.

De woon- en modeaccessoires en papierwaren in het assortiment van Babongo zijn gemaakt met dit idee in het achterhoofd.

Babongo werkt samen met jonge ontwerpers die hun materialen en productiewijze bewust kiezen. Denk daarbij aan gerecycled en FSC papier, inkt op plantaardige basis, bio-afbreekbare verpakkingen, hergebruikte materialen, biologische stoffen, gerecyclede en recyclebare materialen.

Babongo biedt de lezers van Duurzame Lifestyle een korting van 10% op aankopen in de webshop. Vul bij het afrekenen code DL in.  Deze korting is geldig van 29 september 2011 t/m 7 oktober 2011

Een mooi voorbeeld zijn de schoolbord muurstickers van CocoBoheme (zie hieronder). Die zijn gemaakt van aardappelzetmeel en daardoor afbreekbaar, de lijm bevat geen giftige stoffen en de inkten bevatten geen oplosmiddelen. En ze zien er ontzettend vrolijk uit aan muur/deur van (kinder)kamer of keuken. Het kán.

Ook de sieraden gemaakt van gebruikte skateboards zijn übercool, hipper wordt recycling niet! Iedere ring en ieder paar oorbellen is uniek.

skateboard oorbellenBabongo wil laten zien dat het leven niet saaier of ingewikkelder hoeft te worden als je voor een ‘green lifestyle’ kiest. Integendeel, het leven wordt er mooier en rijker van.

 

Artikel door N. Blaak
infobron: Babongoshop.nl

VN:F [1.9.22_1171]
Waardeer dit stuk:
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)
Verantwoord shoppen met 10% korting bij Babongo, 4.8 out of 5 based on 4 ratings
LinkedInTwitterFacebookEmailPinterestNUjij

Comments

1 Reactie to “Verantwoord shoppen met 10% korting bij Babongo”

Trackbacks

Zie wat anderen hebben gezegd over dit artikel...
  1. […] Verantwoord shoppen met 10% korting bij Babongo. […]Geef je mening!

Deel je mening met ons en discussieer mee...