Visie & Missie

Dit weblog is eigenlijk een reactie op het steeds toenemende aantal aan bedrijven die claimen dat zij en/ of hun producten “duurzaam” zijn.  Hier staan vooral echte milieu- en mensvriendelijke producten en diensten voor de moderne individu centraal. Het is de bedoeling om jou ervan bewust te maken dat je ook een stijlvol en duurzame lifestyle kunt hebben. Het is niet per se nodig om minder te consumeren, wel anders.

Visie

Verduurzaming van de economie is mogelijk. Dit kan bereikt worden door de verankering van milieu- en sociaal maatschappelijke overwegingen in de consumptie- en productiepatronen die het industriële karakter van de moderne maatschappij bepalen. Een duurzame economie zal bijdragen aan verduurzaming van de maatschappij als geheel.

Missie

Wij willen op onze eigen manier ook bijdragen aan verduurzaming van de maatschappij. Ons missie is om met een kritische blik de consument op de hoogte te brengen van moderne,  milieu- en mensvriendelijke producten en diensten voor een stijlvol en duurzame lifestyle. We willen ook handvatten bieden aan iedereen om zelf te kunnen bepalen of een bedrijf, product en/ of dienst “duurzaam” is. Verder willen we ook meer informatie aanbieden over hoe je een duurzame lifestyle kunt bereiken. Hierbij willen wij ook graag dat jij ook meehelpt en meedenkt.

Help mee en breng ook je vrienden op de hoogte…

VN:F [1.9.22_1171]
Waardeer dit stuk:
Rating: 4.0/5 (9 votes cast)
Visie & Missie, 4.0 out of 5 based on 9 ratings